Skip to main content

Vi är Suitespot

Vi syr inga lapptäcken men vi skräddarsyr affärssystem och IT-lösningar. Vi brinner för att hitta det mest användbara stödet för er verksamhet och era framtida mål. Det tror vi uppnås genom en bra kombination av produkter och tjänster – som är rätt just för er. För när ni med vår hjälp kan få ut maximalt av er egen potential, när ni når er sweetspot, då har vi gjort vårt jobb. Och vi älskar vårt jobb!
Här har ni oss, vi är suitespot!

Låt oss bli en del av er framtid

Micael Uthas

Verksamhetsnära systemutveckling har tagit upp den största delen av mitt yrkesliv men jag har också jobbat som svetsare, verktygsmakare, stansklippcellsoperatör, i detaljhandeln mm.

Jag gjorde lumpen när M59 var på modet. Jag gjorde några år på min fars firma där jag fick lära mig verktygstillverkning och produktion av möbelbeslag. Han lärde mig mycket om innovation och automation, min far var en riktig oldschool uppfinnare.

Senare tog jag anställning på ABB Fläkt och hoppade på ett internt traineeprogram. Testade konstruktion, tillverkningsberedning och hamnade på produktionsteknik där systemutveckling användes flitigt. Vi fick testa och uppfinna en massa saker eftersom dåvarande ledningen ville automatisera så mycket det bara gick.

Därefter blev det konsultlivet på SYSteam där jag stötte på Jeeves för första gången. Entrepenörskap, väldigt mycket om verksamhet och såklart allt om utveckling i och kring Jeeves fylldes på i min kunskapsbank. Senare hoppade jag mellan olika konsultfirmor och byggde Jeeves lösningar. Efter ett tag klev på som delägare i CubeCorner där jag också körde Jeeves utveckling men byggde även webb och Windows applikationer. Jag var en stor del i framtagning och produktifiering av TA systemet Schipt. Jag tröttnade dock efter drygt 10 år och beslutade mig för att testa att vara anställd igen. En dag hojtade Suitespot på LinkedIn och nu är jag en av dem! 

Jag tror jag kommer stormtrivas på Suitespot, jag känner grundarna och en hel del av mina kollegor sedan innan och vet vilket driv och kapacitet de har. Jag är säker på att jag kan göra verklig nytta för Suitespots Jeeves kunder och snart även deras NetSuite kunder.

Jag älskar verkligen att använda mina kunskaper och erfarenheter för att förändra och förbättra processer. Jag är självlärd i det mesta jag behärskar. Jag har renoverat fyra hus, byggt pool och växthus, renoverar och customiserar motorcyklar och bilar mm. Smarta kollegor, internet och ”trial and error” har varit min skola när det gäller systemutveckling. Älskar att resa, och om jag något år inte får resa med min familj så är det året ett obra år!

 

Hannes Dernbrant

Jag är född, uppvuxen och boendes i Malmö så, likt det skånska landskapet, är min geografiska resa ganska platt.

Jobbade först som informatör på Trafikverket där jag agerade rösten i högtalarna som berättade att tågen var sena. Därefter blev den rösten en maskin och jag gled gradvis över i en roll att programmera och styra sagda datorröst. En utvecklare var född.

Studerade sedan Informationsarkitektur – en kombination av UX och webutveckling. Bär fortfarande med mig en passion för UX och att skapa användbarhet, men för en ohändig stadsbo var det coolt att kunna bygga och skapa någonting från grunden. Programmering och webutveckling blev min grej.

Halkade in i affärssystemvärlden efter skolan och har varit kvar sen dess. Gillar hur affärssystem-utveckling blandar det lilla med att hjälpa en enskild användare till att producera stora, komplexa flöden, system och integrationer.

I övrigt gillar jag öl, fotboll och alla typer av spel.

Jag valde att ta steget till Suitespot för att få jobba i ett lite mindre, entrepenörsdrivet företag.Det finns få saker som är lika motiverande som att få jobba tätt tillsammans med drivna människor mot en gemensamt mål.

hannes.dernbrant@suitespot.se

Ludvig Jönsson

Skåning som flyttade till Jönköping för att studera och stannade sedan kvar. Efter en utbildning inom logistik har jag arbetat med flera olika roller inom Supply Chain. Fokus har varit på orderflöde och orderhantering men jag har även jobbat med prognos och inköp. Nu ser jag fram emot att jobba i andra änden och hjälpa kunder förbättra sina flöden få en effektivare verksamhet med hjälp av NetSuite.

Utanför jobbet gillar jag att ha en aktiv livsstil och är jag inte i löpspåret spelar jag gärna någon racketsport eller vaktar buren i korpen-fotbollslaget. Bortsett från träning tillbringar jag gärna tid med att uppleva diverse liveakter, oavsett om det är konsert, ståuppkomik eller quiz så är jag oftast nyfiken.

Jag lockades av möjligheterna och energin på Suitespot. Jag erbjöds att vara en del av en grupp där det finns en stor gemenskap och erfarenhet, där fokus är på att utvecklas och göra sitt bästa för att nå kundens målbild. Att få göra detta med ett så spännande ERP-verktyg som NetSuite i ryggen ser jag verkligen fram emot!

 

Ellen Ekberg

Efter tre års studier har jag nu flyttat från en västkustpärla till en annan för att börja min resa inom affärssystemsbranschen här på Suitespot. Jag har bakgrund inom ekonomi som jag tror kommer vara till stor nytta i mitt nya uppdrag som konsult.

På fritiden tränar jag mycket, helst kör jag ett morgonpass för att kicka igång dagen. Sport och framför allt fotboll ligger mig varmt om hjärtat. Jag gillar att upptäcka nya platser både i och utanför Sverige. När jag vill komma ner i varv flyr jag till stugan i de småländska skogarna där jag både drar upp en och annan svamp eller fisk.

Jag drivs av att utvecklas och ständigt utmana mig själv därför kändes Suitespot som ett solklart val, här kommer jag inspireras av härliga och erfarna kollegor. Jag ser fram emot kommande utmaningar och framtiden på företaget.

ellen.ekberg@suitespot.se

Jonathan Desalegn

Jag har de senaste åren haft en del olika roller inom supply chain. Efter att ha jobbat med produktionsplanering, supply planning och konsult inom prognos och inköp så ser jag nu fram emot att få jobba mer med ERP och hjälpa kunder förvalta Netsuite och guida till effektivare lösningar.

På fritiden så förbrukar jag en hel del fotboll, som är en stor passion för mig. Allt ifrån europeisk toppfotboll och landskamper, till fotboll i de lägre divisionerna är något jag följer helhjärtat.

När jag inte jobbar så tycker jag om att träna, umgås med familjen eller vara ute och ta en fika med vänner.

Fick en bra känsla direkt ifrån Suitespot, och efter att ha varit här i några månader nu så tycker jag det är en arbetsplats med ambitiösa kollegor som strävar efter att ständigt utvecklas men samtidigt också ha kul på jobbet. Ser fram emot kommande utmaningar och uppdrag.

 

Jacqueline Nygren

Jag har tidigare främst arbetat med försäljning och projektledning inom retail och inredning. Jag har även tidigare erfarenheter av att arbeta som office coordinator och office manager.

Min stora passion är träning och hälsa. Man hittar mig ofta ute och går eller springer på djurgården, helst en solig morgon. Jag reser ofta till solen och gillar att umgås med mina vänner och min familj.

Jag är så otroligt glad att jag har fått möjligheten att börja på Suitespot. Det är verkligen en härlig plats att vara på och företaget och medarbetarna drivs av goda relationer och nöjda kunder, precis som jag.

jacqueline.nygren@suitespot.se

Daniel Date

Min resa inom affärssystem började 2017 som trainee på Jeeves. Efter traineeprogrammet så började jag arbeta som systemutvecklare på Jeeves i Göteborg. I min roll som systemutvecklare har jag bland annat arbetat med nyimplementationer, Jeeves mobilitet, löpande förvaltning och uppgraderingar.

Min fritid spenderar jag gärna med vänner och familj. Jag gillar även att resa och upptäcka nya platser. Även mat och dryck är någonting jag tycker är roligt, oavsett om det är någonting jag själv lagar eller om det är på någon ny spännande restaurang.

Redan efter en kort tid på Suitespot så kändes det helt rätt. Många erfarna och härliga kollegor som jag dessutom haft förmånen att arbeta med tidigare. Ett annat stort plus är att få arbeta med ett nytt spännande affärssystem.

 

Felix Divall

Med bakgrund inom affärssystem på kundsidan i kombination med ett stort intresse för problemlösning och det gränslösa inom IT blev valet att ansluta sig till Suitespot enkelt när möjligheten presenterades. Spiken i kistan var därefter det genuina kundfokus som genomsyrar hela verksamheten.

Jag är en person som har rötterna i Malmö men bor idag strax söder om Helsingborg, i Rydebäck. Intressen som fotografering, sport, musik, träning och att utforska nya platser ger mig energi och glädje. Jag är en ja-sägare som tycker om att hitta på saker – vare sig det innebär att bestiga Mount Elbrus eller gå ut och ta en öl. Reser jag någonstans njuter jag lika mycket av resan dit som väl på plats.

Det ska bli otroligt roligt att arbeta med likasinnade personer och få vara del av en inspirerande vardag där värderingar återspeglas internt och externt. Suitespot är en plats där utvecklingsmöjligheterna inte möter några väggar och skapar rum för att ge mig utlopp för det jag brinner för; problemlösning, IT och kundbemötande.

felix.divall@suitespot.se

Anders Hamnér

Före detta Norrköpingsbo som numera är bosatt i Halmstad tillsammans med min familj. Jag är en mångsysslare som har en lång bakgrund från operativt arbete inom lager och industriell tillverkning. Jag har även arbetat med inköp av livsmedel hos en av Sveriges ledande grossistföretag. Mitt stora intresse för teknik och att förbättra processer fick mig att återvända till skolbänken och därefter söka mig vidare till ERP-branschen.

Min fritid spenderas helst med familj och vänner, gärna i form av att resa och upptäcka nya miljöer. Jag gillar att hålla mig aktiv genom olika former av träning. Jag kör mer gärna ett tufft pass i skogen på min mountainbike under sommarhalvåret och byter sedan ut cykeln mot skidor under vintern.

Att tacka ja till en tjänst på Suitespot var självklart för mig. Jag erbjöds ett arbete i en spännande organisation där jag får vara en del av att utveckla våra kunders verksamheter med stöd av ett vasst ERP-verktyg. Detta tillsammans med ett gäng härliga och kompetenta kollegor.

Ahmad Ezmorrod

Min karriär inom affärssystem påbörjades som konsult inom Visma.NET i både ekonomi och logistikprocesser. Det jag brinner för i arbetet som ERP konsult är att få vara med och effektivisera med hjälp av digitala hjälpmedel och förstå kundens processer och vardag. Jag har en bakgrund med flertalet år i det operativa inom lager och logistik som i sin tur väckte mitt intresse för tekniken som möjliggör effektivisering och förbättringar i arbetet och därför blev det en naturligt för mig att söka mig till ERP-världen.

När jag inte arbetar så spenderar jag tid med min familj och nördar ner mig i något projekt i vårt hus. Jag har ett stort intresse för teknik och finner alltid någon bra anledning till att införskaffa en ny teknikpryl som vi ”behöver” och letar alltid efter något nytt sätt att effektivisera vardagen hemma. Jag har även ett intresse för att resa och se mig omkring och uppleva nya platser och kulturer.

Möjligheten att arbeta på Suitespot innebar för mig att få arbeta med ett spännande affärssystem med ett härligt gäng kompetenta kollegor. Det i kombinationen av att arbeta tillsammans med en tidigare bekant på hemmaorten i Halmstad gjorde att jag inte tvekade en sekund. Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av våra kunders resa i digitalisering av deras verksamhet.

ahmad.ezmorrod@suitespot.se

Klas Blomkvist

Jag är en smålänning som numera är bosatt i Stockholm sedan 2019. Jag har en bakgrund från studier i Industriell Ekonomi och har de senaste åren främst jobbat med försäljning och affärsutveckling i tillväxtorienterade miljöer. Jag brinner för relationer och tillsammans med våra kunder få ett bra verksamhetsstöd i sitt affärssystem. Att uppnå resultat tillsammans kunder och kollegor har alltid givet mig det lilla extra.

Om somrarna förespråkar jag väst- framför östkusten. Där hittar ni mig förmodligen på golfbanan, en kobbe eller skärgårdskrog med vänner eller familj. Med en förkärlek för idrott så åker gärna skridskorna eller skidorna fram om vintern.

På Suitespot finns stor erfarenhet, gemenskap och strävan att skapa så mycket värde som möjligt för alla våra kunder, klart man vill tillhöra Suitespot. Vi har kommit en bit på vägen och just nu händer det mycket hos oss, men det mesta är ännu ogjort – Underbara Framtid!

klas.blomkvist@suitespot.se

Malin Anderberg

Jag har många års erfarenhet av ERP branschen och har arbetat med både försäljning, projektledning, implemenation och BI-verktyg. Genom att arbeta med kunder i olika branscher, med olika verksamheter i olika länder har jag fått god förståelse för de utmaningar kunden står inför.

Jag är en inbiten seglare som älskar att se solnedgången sittandes på en kobbe i skärgården. När vintern kommer byter jag segel mot skidor och längtar efter våren då det är dags att ta fram krattan igen.

Vi lägger stor del av våra liv på jobbet. Som en av grundarna för SuiteSpot vill jag skapa ett företag som ger medarbetarna energi och som skapar ett värde för våra kunder. Individen är viktig och för att ge våra kunder det bästa så vill jag skapa en arbetsplats som det är roligt att gå till.  ​

malin.anderberg@suitespot.se

Carl-Johan Ahlsell

Jag har främst arbetat med försäljning inom olika branscher men framför allt med tyngden på affärssystem.  Med ungefär 50 systemimplementationer med fokus på logistik, analys/rapportering med analysverktyg samt projektledning har jag stor erfarenhet av vad som är viktigt för våra kunder för att få ett bra verksamhetsstöd i sitt affärssystem.

Matlagning är något som jag tycker är väldigt roligt och avkopplande och som jag kan glädja andra med. Jag gillar även att snickra på mitt hus och plantera blommor och anlägga i trädgården.

Jag vill att Suitespot ska vara den arbetsplats som jag själv alltid har längtat efter att arbeta på. Jag vill att det ska vara en plats där man bemöter sina kollegor och kunder med respekt, en plats där man får möjligheten att utvecklas i sin takt, en plats där det ställs höga krav men med förutsättningar att klara dem, en plats att trivas på helt enkelt.

carl.johan.ahlsell@suitespot.se

Peter Janson

Jag har genom 20 år med affärssystem som fokus fått en bred verksamhetskompetens. Min hemmaarena är främst ekonomi och finansiella rutiner samt business intelligence. Jag känner mig även trygg med frågor kring supply chain och projekthantering. Har ett stort antal implementationer för företag i allehanda branscher och i många länder i min ryggsäck.

Jag är en inbiten hockeykille från västkusten som gärna fångar en havsöring på fluga. Har även upptäckt hur fin vår skärgård är när man tillsammans med familjen besöker den i båt.

Min vision som partner i Suitespot är att skapa ett företag som är lika roligt att jobba med som kund som att arbeta i som anställd. Vi vill leverera proffesionella lösningar med mycket glädje på vägen.

peter.janson@suitespot.se

Mattias Uppström

Jag är en före detta västkustbo, numera bosatt i Stockholm, med lång erfarenhet av utveckling och affärssystem. Jag är målinriktad och fokuserar mest på arkitektur, anpassningar och integrationer. Jag brinner för enkla och effektiva flöden och processer för våra kunder.

När jag inte jobbar tränar jag eller åker motorcykel. Med stor förkärlek till havet passar jag så ofta det är möjligt på att åka dyka och segla. På vintern gäller skidor. Men det kan även hända att jag fastnar i en spännande Netflix-serie.

Efter 12 år med affärssystem fanns det ingen tvekan i att vara med och starta Suitespot, att vara med på resan med att göra det till den mest fantastiska plats att vara på.

mattias.uppstrom@suitespot.se

Michael Nygren

Min erfarenhet som Produktions Controller har gett mig och mina kunder väldigt stor nytta under de senaste 20 åren, när jag har verkat som leverantör av ERP system. Jag har haft många roller, både Konsult inom ekonomi- och logistikmoduler, Projektledare, Säljare och VD. Jag har en bred verksamhetskompetens och har varit delaktig i över 100 implementationer av ERP system inom många olika branscher.

Jag älskar solen och reser gärna. Att umgås med familj och vänner är viktigt för mig och när det finns lite tid över går jag gärna en runda på golfbanan.

Relationer och den dynamik som man skapar tillsammans har alltid gett mig väldigt mycket. För mig står Suitespot för ”en härlig plats att vara på” och då tänker jag både på närvaron av härliga medarbetare, de suveräna kundrelationer vi skapar och leveranser av tjänster i världsklass. Det är klart att man vill vara med här!!

michael.nygren@suitespot.se

Madeleine Zander

Min resa inom affärssystemsvärlden drog igång hösten 2016, då jag som nyexaminerad student flyttade från västkusten för att börja som trainee på Jeeves i Stockholm. Ett år senare klev jag in i en konsultroll med fokus på logistik och produktion. Sedan dess har jag jobbat med både nyimplementation och förvaltning av Jeeves ERP. Samt jobbat en hel del med produkter som WMS, Jeeves produktkonfigurator och mobilitet.

På fritiden ägnar jag en stor del av min tid till träning i form av långdistanslöpning, och deltar då och då i längre distanslopp. Utöver träningen så umgås jag en hel del med vänner och familj, åker gärna skidor och tackar aldrig nej till en After Work.

För mig var det solklart att ta steget och börja på Suitespot då jag lockades av möjligheten att vara med på en spännande nystart, att få vara en del av ett riktigt härligt och engagerat team och få jobba med att hjälpa kunder nå framgång med riktigt bra ERP-system som verktyg.

madeleine.zander@suitespot.se

Sara Malmgren

Jag började arbeta med affärssystem hösten 2017, först som trainee på Jeeves i Göteborg, för att fyra månader senare gå över och arbeta som konsult. Sedan dess har jag arbetat med både förvaltning och nyimplementation av Jeeves ERP med fokus på logistikflöden, eWMS och workflow.

När jag inte jobbar är vänner och familj en viktig del för mig. Och att resa och uppleva nya platser runt om i världen är ett stort intresse. Efter drygt fyra år på västkusten har jag valt att bosätta mig i Stockholm då längtan efter östkusten tog över.

Att ta klivet och börja på Suitespot var en självklarhet för mig då jag drivs av möjligheten att med hjälp av bra affärssystem och tillsammans med härliga och riktigt drivna kollegor kunna ge nytta och värde till kunder.

sara.malmgren@suitespot.se

Olov Åkesson

Jag har arbetat med affärssystem i många år, i många branscher och i många länder men springer ständigt på nya möjligheter och utmaningar som ska lösas. Med en bakgrund i verkstadsindustrin har givit mig insikt i vad som är viktigt för kunden. Huvudsaklig inriktning har varit och är produktion, logistik, service och projekt.

Min favoritsysselsättning är att åka skidor på tvären och längden samt jakt och vandring, helst i alperna. Kombineras detta även med god mat och dryck så finns det inget mer att önska.

Efter många års erfarenhet i affärssystembranschen vet jag att det viktigaste för mig är bra och duktiga kollegor samt fokus på nöjda kunder. Suitespot uppfyller detta samt att vi arbetar med de två vassaste affärssystemen som finns på marknaden, Netsuite och Jeeves.

olov.akesson@suitespot.se

Alexander Gustavsson

Jag är ursprungligen från Gnosjö och bor numera i Jönköping bland de småländska skogarna. Att med ett driv vara mål- och lösningsorienterad för att lösa problem och leverera till kunder är för mig viktigt. Har sedan 2011 arbetat med affärssystem inom olika roller.

Jag både konsultar och utvecklar, de senaste åren har jag också arbetat som ledare för kunskapscenter, lösningsarkitekt och leveransansvarig inom utveckling.

Ett av mina intressen är att få resa och njuta av fint väder och ta del av nya intryck. De senaste åren har jag jobbat och delvis bott i Indien. Där arbetade jag med att ta fram arbetssätt, stärka kvalitet och förståelse för att leverera lösningar till svenska företag. En spännande tid som har varit en rolig period i mitt liv. Att få ta del av ny kultur, hur de lever och arbetar i Indien har varit mycket givande.

Att jobba på Suitespot ger mycket glädje och energi! Att få arbeta på en arbetsplats där vi tillsammans levererar med hög kvalitet och stolthet till våra kunder är något jag är glad över att få vara del av. En härlig arbetsplats på riktigt.

alexander.gustavsson@suitespot.se

Marcus Börjesson

Jag har jobbat med affärssystemen IFS, SAP och Jeeves dom senaste 20 åren, främst med Businesss Intelligence men även med en hel del annan utveckling.

När jag inte arbetar umgås jag med familj och vänner, gärna ute i Göteborgs skärgård med allt den har att erbjuda av båtturer med bad och fiske.

Att jobba på Suitespot var ett enkelt val då jag känner de flesta sedan tidigare och vet att det är ett skönt gång där alla har ett stort fokus på nöjda kunder och vill framåt i alla lagen. Detta skapar en arbetsglädje som smittar av sig och det blir roligt att gå till jobbet.

marcus.borjesson@suitespot.se

Håkan Magnusson

Jag har +30 år inom ERP branschen. Började som systemutvecklare, därefter vidare till verksamhetskonsulting och de sista 15 åren har varit försäljning inom olika roller. Har under denna tiden fått en bred verksamhetskunskap och älskar jobbet då man alltid träffar nya bolag med nya utmaningar. Huvudfokus har alltid varit CRM, SCM och Produktion.

Jag är en inbiten Smålänning som tycker om golf, träna och  matlagning. Älskar värme och är inte fullt så förtjust i vinter 😊

Började på Suitespot då kollegorna är fantastiska och jag längtade tillbaka till ett entreprenörsdrivet bolag. Detta kommer att bli hur skoj hur skoj som helst.
Nu kör vi!

hakan.magnusson@suitespot.se

Jesper Nilsson

Som person har jag alltid varit en mångsysslare som inte gillar att sitta still. Detta är något som återspeglas i min gångna yrkeskarriär lika väl som i de förhoppningar jag har till min framtida. Yrkesmässigt har jag testat på yrken som snickare, militärtjänstgöring, restaurangyrket och säljare. Jag har även studerat ingenjör inom Industriell ekonomi och organisation med inriktning logistik och ledning i Jönköping.

På fritiden renoverar jag i vårt hus på norrängen, spelar golf, åker skidor i alperna, åker på mat och vinresor med vännerna, eller mer vanligt förekommande, tar en kaffe på balkongen.

Jag påbörjade min resa med Netsuite sensommar 2017, med inriktning inom lager/distribution och produktion. Sedan dess har jag även fått möjligheten att delta i ett par CRM implementationer. Dels här i Sverige, men även vid internationella utrullningar.

Tillsammans med gänget på Suitespot kommer vi att hjälpa många kunder i massor av intressanta branscher med att modernisera sina systemstöd. Att ständigt sträva efter att göra morgondagen lite bättre än gårdagen är ett löfte från mig till mina kunder samt kollegor på Suitespot.

jesper.nilsson@suitespot.se

Olle Rosenqvist

Jag började arbeta med affärssystem hösten 2017 som trainee på Jeeves. Efter fyra månader som trainee så klev jag in i rollen som konsult med fokus på supply chain. I min roll som konsult har jag jobbat med nyimplementationer, förvaltning av jeeves erp, crystal reports och ewms m.m

Jag kommer ursprungligen från Skara men bor numera i Göteborg. När jag inte arbetar så har jag ett starkt sportintresse och musik ligger nära hjärtat men känner att det mesta är kul i rätt sällskap.

Att få möjligheten att jobba för Suitespot var något som lockade för att få möjligheten att jobba med ett nytt spännande affärssystem. Även kollegorna lockade, då jag jobbat med en stor del av de tidigare. Ett riktigt härligt och roligt gäng!

Blir bra!

olle.rosenqvist@suitespot.se

Lukas Lindén

Uppväxt i en liten by utanför Växjö, som ligger i dom småländska skogarna, men är sedan 12 år tillbaka bosatt i Stockholm.

Mitt intresse för affärssystem startade redan 2005 då jag började min roll som supporttekniker. Sedan dess har det blivit flertalet olika roller som inneburit allt från att digitalisera ekonomiprocesser till implementationer, utbildningar, förvaltning och försäljning. Det var i min senaste roll som affärsledare, som min resa inom NetSuite började, vilket är affärssystemet jag nu jobbat med i 3 år.

När jag inte jobbar, går jag gärna på spännande restauranger eller en bra konsert! Och när vintern kommer så reser jag gärna till något varmt och badvänligt land.

Att får börja hos suitespot kändes verkligen helt rätt! Ett härligt och drivet gäng, vars fokus är nöjda kunder och för att förenkla kundens vardag mot framgång. Jag drivs av att alltid utvecklas, och då känns Suitespot som precis rätt plats.

lukas.linden@suitespot.se

Lukas Lindén

Rebecca Cumberbatch

Min resa inom affärssystem startade hösten 2016 i samband med studier, och sedan dess har mitt intresse för området bara växt med åren. Jag har arbetat som funktionell konsult inom NetSuite sedan 2019 med allt ifrån implementation till löpande förvaltning.

Idrott och en aktiv livsstil har alltid haft en stor betydelse för mig, om det så handlar om en tur i löpspåret eller på fjället, ett pass på gymmet eller att sparka på en fotboll. Jag har dessutom ett stort intresse för mat och dryck, umgås med nära och kära, samt resa och upptäcka nya platser runt om i världen.

Att vara en del av den gemenskap som finns här på Suitespot känns fantastiskt! Företaget värdesätter och förespråkar hjälpsamhet, både mot såväl kunder som kollegor, vilket jag tror är ett framgångsrikt koncept!

rebecca.cumberbatch@suitespot.se

Louise Hillin

Som nyutexaminerad inledde jag mitt arbete inom affärssystemet Netsuite år 2019. I min roll som funktionell konsult har jag bland annat arbetat med implementation och förvaltning, samt fått chansen att träffa många trevliga kollegor och kunder.

När jag inte arbetar spenderar jag gärna min tid utomhus. Min favoritplats är sommarstugan i Gävle, där blir det mycket sol och bad, samt promenader och löprundor i skogen. Jag tycker även om att umgås med min familj, vänner samt att resa till varma och soliga länder.

Suitespot är en inspirerande arbetsplats med en familjär miljö och härlig sammanhållning. Jag är därför otroligt glad och tacksam över att jag får möjligheten att utvecklas och utmanas tillsammans med drivna och erfarna kollegor!

louise.hillin@suitespot.se

Henrik Ulvenäs

Jag började arbeta med affärssystem hösten 2019 där mitt huvudfokus har varit utveckling och integrationer. Som utvecklare i Netsuite får man en grym förståelse för processer, främst inom supply chain, samtidigt som man får växa som utvecklare. Förutom affärssystem har jag även ett intresse för webbutveckling och UX-design.

När jag inte jobbar med affärssystem spelar jag trummor i bandet Diskopunk. Det bästa jag vet är att resa, spela musik och äta gott – helst i kombination.

Jag är så glad över att få vara en del av Suitespot! Riktigt go stämning med härliga kollegor där jag får utmanas och utvecklas tillsammans med teamet. Ser fram emot kommande utmaningar och uppdrag.

henrik.ulvenas@suitespot.se

Michael Halin

Jag är en glad skåning som bor i Malmö, och som har arbetat inom IT och utveckling sedan 1988 där fokus har varit på integrationer i olika former.
Min passion för ERP-system har gett mig erfarenhet av flera stora affärssystem, som t.ex. Jeeves, AX Dynamics (dåvarande AXAPTA) och Oracle eBusiness-Suite.
Som person är jag driven och målinriktad.

Jag brinner för enkla och effektiva flöden och processer för våra kunder.

På fritiden tycker jag det är kul att umgås med familj och vänner, gärna tillsammans med en god bit mat och dryck.
Jag älskar solen och att resa och få uppleva saker är något jag också håller högt.

Att börja på SuiteSpot var inget svårt val, då jag har jobbat tillsammans med många här. Ett skönt gäng som jag delar samma värderingar med.
Sedan känns det förstås extra utmanande att få jobba med ett molnbaserat affärssystem som NetSuite.

Om jag får citera en annan kollega…Nu kör vi 🙂

michael.halin@suitespot.se

Annie Gabrielsson

Som nyexaminerad började jag som trainee på Jeeves hösten 2017 och började några månader senare att arbeta som affärssystemskonsult med fokus på finansiella rutiner. Sedan dess har jag arbetat med både förvaltning och nyimplementation av Jeeves ERP samt eAttest.

Jag är född och uppvuxen i Värnamo i Småland men är bosatt i Göteborg sedan några år tillbaka. På fritiden ägnar jag gärna min tid åt träning och att umgås med familj och vänner. Älskar att resa, både till spännande storstäder eller till en solstol i värmen. Har även ett intresse för matlagning och gillar att upptäcka och testa nya restauranger.

Suitespot kändes helt rätt för mig då jag fick möjlighet att utvecklas genom att arbeta med ett nytt affärssystem och erfarna kollegor. Ser fram emot kommande utmaningar och att arbeta med detta härliga gäng!

annie.gabrielsson@suitespot.se

Henrik Lindberg

En skåning som flyttat ut på landet och som gärna ägnar sig åt projekt i så väl yrkeslivet som privatlivet. Jag trivs bäst när jag har människor runt mig, oavsett om det handlar om min familj, en middag med vänner eller ett äventyr på resande fot.

Jag älskar att vara aktiv i den mån schemat tillåter och då är det framför allt löpning på sommaren och gymmet på vintern som lockar mig. Rent generellt älskar jag att vara ute i det fria och jag längtar efter möjligheten att ägna mig åt mer fiske, golf eller ett spännande resmål vilket det inte blivit mycket av de senaste åren. Istället har det blivit mer av anläggning och snickeri runt det nybyggda huset.

I yrkesrollen är jag som mest hemma inom ekonomi och systemutveckling. Genom åren har jag jobbat hos olika affärssystempartners och med kunder inom flertalet branscher och storlekar. Eftersom jag från början varit beställare av affärssystemstjänster har jag som målbild att alltid leverera efter vad jag själv hade önskat ta emot, både avseende tid och kvalitet.

henrik.lindberg@suitespot.se

Adrian Johansson

Mitt namn är Adrian och jag är en skånepåg som sedan 2018 bor i Stockholm. Hela mitt yrkesliv har mina roller varit kopplat till Supply Chain, allt från inköp, kvalité, mjukvara för prognoser/varupåfyllnad och nu fokus mot NetSuite. Jag älskar möjligheten att få hjälpa och guida företag att få ut ett större värde och bättre effektivitet av sitt system.

När jag inte jobbar så hittar ni mig i skidbacken, på golfbanan eller på handbollsplanen. Sen är det kul att äta gott med vänner när man är trött på dem första tre punkterna!

Efter bara en kort tid på Suitespot märkte jag att här kommer jag att trivas då det finns en stor gemenskap, kunskap och en strävan efter att skapa så mycket värde som möjligt till våra kunder!

adrian.johansson@suitespot.se

Markus Åkesson

Jag är en skåning som bor i Lackalänga och har jobbat med olika ERP system sen 2008.
Genom åren har jag jobbat både inom support och utveckling av standard i ERP system samt
varit konsult i både Pyramid och Jeeves ERP. Innan jag gick över till Suitespot var jag även några år på kundsidan.
Mina styrkor inom ERP är Produktion/logistik även om jag mestadels sitter och skriver kod.
Glöden i arbetet hittar jag i att ständigt få nya utmaningar i att ta fram lösningar av olika slag.

Min fritid spenderar jag gärna i sol och värme, hemma i huset med renoveringar samt familjen.
Mat och dryck är en sak som ligger mig varmt om hjärtat, givetvis med nära och kära i närheten.

Den ständiga strävan att lära sig nya saker och utveckla sig själv gjorde valet av Suitespot enkelt till slut.
Sedan skadar det inte att jag redan sen tidigare visste hur trevliga människor som redan jobbar här.
Ser verkligen fram emot framtiden inom bolaget!

markus.akesson@suitespot.se

Viktor Olsson

Med en bakgrund som controller har jag erfarenhet av vilka utmaningar som företag tampas med när det kommer till ekonomistyrning. Det var också i egenskap av controller som jag första gången kom i kontakt med Netsuite då jag var med och implementerade det och såg resan som vi som organisation kunde göra med hjälp av Netsuite.

På min fritid är jag en aktiv person som sysslar med löpning, gymträning och cykling. Utöver att vara aktiv själv så älskar jag långa promenader med familjens nya medlem, en labrador. Sitter jag still? Jovisst, med en bakgrund inom e-sport så blir det en del gaming också.

När chansen att jobba på Suitespot dök upp tvekade jag inte en sekund. Jag har tidigare jobbat med flera av personerna på företaget och hade bilden av att det var ett sammansvetsat gäng där man kombinerar kontinuerlig utveckling och kul på jobbet på ett väldigt bra sätt. En bild som jag nu kan skriva under på efter att ha varit en del av Suitespot ett tag

viktor.olsson@suitespot.se