Vi är Suitespot

Vi syr inga lapptäcken men vi skräddarsyr affärssystem och IT-lösningar. Vi brinner för att hitta det mest användbara stödet för er verksamhet och era framtida mål. Det tror vi uppnås genom en bra kombination av produkter och tjänster – som är rätt just för er. För när ni med vår hjälp kan få ut maximalt av er egen potential, när ni når er sweetspot, då har vi gjort vårt jobb. Och vi älskar vårt jobb!
Här har ni oss, vi är suitespot!

Låt oss bli en del av er framtid

Malin Anderberg

Jag har många års erfarenhet av ERP branschen och har arbetat med både försäljning, projektledning, implemenation och BI-verktyg. Genom att arbeta med kunder i olika branscher, med olika verksamheter i olika länder har jag fått god förståelse för de utmaningar kunden står inför.

Jag är en inbiten seglare som älskar att se solnedgången sittandes på en kobbe i skärgården. När vintern kommer byter jag segel mot skidor och längtar efter våren då det är dags att ta fram krattan igen.

Vi lägger stor del av våra liv på jobbet. Som en av grundarna för SuiteSpot vill jag skapa ett företag som ger medarbetarna energi och som skapar ett värde för våra kunder. Individen är viktig och för att ge våra kunder det bästa så vill jag skapa en arbetsplats som det är roligt att gå till.  ​

malin.anderberg@suitespot.se

Carl-Johan Ahlsell

Jag har främst arbetat med försäljning inom olika branscher men framför allt med tyngden på affärssystem.  Med ungefär 50 systemimplementationer med fokus på logistik, analys/rapportering med analysverktyg samt projektledning har jag stor erfarenhet av vad som är viktigt för våra kunder för att få ett bra verksamhetsstöd i sitt affärssystem.

Matlagning är något som jag tycker är väldigt roligt och avkopplande och som jag kan glädja andra med. Jag gillar även att snickra på mitt hus och plantera blommor och anlägga i trädgården.

Jag vill att Suitespot ska vara den arbetsplats som jag själv alltid har längtat efter att arbeta på. Jag vill att det ska vara en plats där man bemöter sina kollegor och kunder med respekt, en plats där man får möjligheten att utvecklas i sin takt, en plats där det ställs höga krav men med förutsättningar att klara dem, en plats att trivas på helt enkelt.

carl.johan.ahlsell@suitespot.se

Peter Janson

Jag har genom 20 år med affärssystem som fokus fått en bred verksamhetskompetens. Min hemmaarena är främst ekonomi och finansiella rutiner samt business intelligence. Jag känner mig även trygg med frågor kring supply chain och projekthantering. Har ett stort antal implementationer för företag i allehanda branscher och i många länder i min ryggsäck.

Jag är en inbiten hockeykille från västkusten som gärna fångar en havsöring på fluga. Har även upptäckt hur fin vår skärgård är när man tillsammans med familjen besöker den i båt.

Min vision som partner i Suitespot är att skapa ett företag som är lika roligt att jobba med som kund som att arbeta i som anställd. Vi vill leverera proffesionella lösningar med mycket glädje på vägen.

peter.janson@suitespot.se

Mattias Uppström

Jag är en före detta västkustbo, numera bosatt i Stockholm, med lång erfarenhet av utveckling och affärssystem. Jag är målinriktad och fokuserar mest på arkitektur, anpassningar och integrationer. Jag brinner för enkla och effektiva flöden och processer för våra kunder.

När jag inte jobbar tränar jag eller åker motorcykel. Med stor förkärlek till havet passar jag så ofta det är möjligt på att åka dyka och segla. På vintern gäller skidor. Men det kan även hända att jag fastnar i en spännande Netflix-serie.

Efter 12 år med affärssystem fanns det ingen tvekan i att vara med och starta Suitespot, att vara med på resan med att göra det till den mest fantastiska plats att vara på.

mattias.uppstrom@suitespot.se

Michael Nygren

Min erfarenhet som Produktions Controller har gett mig och mina kunder väldigt stor nytta under de senaste 20 åren, när jag har verkat som leverantör av ERP system. Jag har haft många roller, både Konsult inom ekonomi- och logistikmoduler, Projektledare, Säljare och VD. Jag har en bred verksamhetskompetens och har varit delaktig i över 100 implementationer av ERP system inom många olika branscher.

Jag älskar solen och reser gärna. Att umgås med familj och vänner är viktigt för mig och när det finns lite tid över går jag gärna en runda på golfbanan.

Relationer och den dynamik som man skapar tillsammans har alltid gett mig väldigt mycket. För mig står Suitespot för ”en härlig plats att vara på” och då tänker jag både på närvaron av härliga medarbetare, de suveräna kundrelationer vi skapar och leveranser av tjänster i världsklass. Det är klart att man vill vara med här!!

michael.nygren@suitespot.se

Madeleine Zander

Min resa inom affärssystemsvärlden drog igång hösten 2016, då jag som nyexaminerad student flyttade från västkusten för att börja som trainee på Jeeves i Stockholm. Ett år senare klev jag in i en konsultroll med fokus på logistik och produktion. Sedan dess har jag jobbat med både nyimplementation och förvaltning av Jeeves ERP. Samt jobbat en hel del med produkter som WMS, Jeeves produktkonfigurator och mobilitet.

På fritiden ägnar jag en stor del av min tid till träning i form av långdistanslöpning, och deltar då och då i längre distanslopp. Utöver träningen så umgås jag en hel del med vänner och familj, åker gärna skidor och tackar aldrig nej till en After Work.

För mig var det solklart att ta steget och börja på Suitespot då jag lockades av möjligheten att vara med på en spännande nystart, att få vara en del av ett riktigt härligt och engagerat team och få jobba med att hjälpa kunder nå framgång med riktigt bra ERP-system som verktyg.

madeleine.zander@suitespot.se

Sara Malmgren

Jag började arbeta med affärssystem hösten 2017, först som trainee på Jeeves i Göteborg, för att fyra månader senare gå över och arbeta som konsult. Sedan dess har jag arbetat med både förvaltning och nyimplementation av Jeeves ERP med fokus på logistikflöden, eWMS och workflow.

När jag inte jobbar är vänner och familj en viktig del för mig. Och att resa och uppleva nya platser runt om i världen är ett stort intresse. Efter drygt fyra år på västkusten har jag valt att bosätta mig i Stockholm då längtan efter östkusten tog över.

Att ta klivet och börja på Suitespot var en självklarhet för mig då jag drivs av möjligheten att med hjälp av bra affärssystem och tillsammans med härliga och riktigt drivna kollegor kunna ge nytta och värde till kunder.

sara.malmgren@suitespot.se

Olov Åkesson

Jag har arbetat med affärssystem i många år, i många branscher och i många länder men springer ständigt på nya möjligheter och utmaningar som ska lösas. Med en bakgrund i verkstadsindustrin har givit mig insikt i vad som är viktigt för kunden. Huvudsaklig inriktning har varit och är produktion, logistik, service och projekt.

Min favoritsysselsättning är att åka skidor på tvären och längden samt jakt och vandring, helst i alperna. Kombineras detta även med god mat och dryck så finns det inget mer att önska.

Efter många års erfarenhet i affärssystembranschen vet jag att det viktigaste för mig är bra och duktiga kollegor samt fokus på nöjda kunder. Suitespot uppfyller detta samt att vi arbetar med de två vassaste affärssystemen som finns på marknaden, Netsuite och Jeeves.

olov.akesson@suitespot.se

Margus Raude

Jag kom i kontakt med NetSuite redan 2007 då jag fick uppdraget att bygga Cint’s ekonomiavdelning där även ett byte av ERP ingick i planen. 2010 driftsatte NetSuite och det var då min egentliga resa började inom NetSuite världen. Jag har genom åren och med NetSuite fått en unik möjlighet att jobba med och utveckla både små och stora bolag i hela Norden.

När jag inte jobbar spenderar jag min tid med familjen. Jag gillar att snickra och rita hus, vilket är en skön omväxling mot alla siffror och ekonomiska termer i min arbetsdag.

Det som lockade mig med Suitespot var att de ser till vikten av balans mellan jobb och fritid. Jag hoppas att mina erfarenheter kan bidra till att vi blir fler och att fler kommer in i NetSuite sfären. Det är en rolig produkt att arbeta med många möjligheter och utmaningar. Med en bra produkt och fina kollegor har Suitespot möjlighet att bli nästa NetSuite success story!

margus.raude@suitespot.se

Alexander Gustavsson

Jag är ursprungligen från Gnosjö och bor numera i Jönköping bland de småländska skogarna. Att med ett driv vara mål- och lösningsorienterad för att lösa problem och leverera till kunder är för mig viktigt. Har sedan 2011 arbetat med affärssystem inom olika roller.

Jag både konsultar och utvecklar, de senaste åren har jag också arbetat som ledare för kunskapscenter, lösningsarkitekt och leveransansvarig inom utveckling.

Ett av mina intressen är att få resa och njuta av fint väder och ta del av nya intryck. De senaste åren har jag jobbat och delvis bott i Indien. Där arbetade jag med att ta fram arbetssätt, stärka kvalitet och förståelse för att leverera lösningar till svenska företag. En spännande tid som har varit en rolig period i mitt liv. Att få ta del av ny kultur, hur de lever och arbetar i Indien har varit mycket givande.

Att jobba på Suitespot ger mycket glädje och energi! Att få arbeta på en arbetsplats där vi tillsammans levererar med hög kvalitet och stolthet till våra kunder är något jag är glad över att få vara del av. En härlig arbetsplats på riktigt.

alexander.gustavsson@suitespot.se

Marcus Börjesson

Jag har jobbat med affärssystemen IFS, SAP och Jeeves dom senaste 20 åren, främst med Businesss Intelligence men även med en hel del annan utveckling.

När jag inte arbetar umgås jag med familj och vänner, gärna ute i Göteborgs skärgård med allt den har att erbjuda av båtturer med bad och fiske.

Att jobba på Suitespot var ett enkelt val då jag känner de flesta sedan tidigare och vet att det är ett skönt gång där alla har ett stort fokus på nöjda kunder och vill framåt i alla lagen. Detta skapar en arbetsglädje som smittar av sig och det blir roligt att gå till jobbet.

marcus.borjesson@suitespot.se

Håkan Magnusson

Jag har +30 år inom ERP branschen. Började som systemutvecklare, därefter vidare till verksamhetskonsulting och de sista 15 åren har varit försäljning inom olika roller. Har under denna tiden fått en bred verksamhetskunskap och älskar jobbet då man alltid träffar nya bolag med nya utmaningar. Huvudfokus har alltid varit CRM, SCM och Produktion.

Jag är en inbiten Smålänning som tycker om golf, träna och  matlagning. Älskar värme och är inte fullt så förtjust i vinter 😊

Började på Suitespot då kollegorna är fantastiska och jag längtade tillbaka till ett entreprenörsdrivet bolag. Detta kommer att bli hur skoj hur skoj som helst.
Nu kör vi!

hakan.magnusson@suitespot.se

Jesper Nilsson

Som person har jag alltid varit en mångsysslare som inte gillar att sitta still. Detta är något som återspeglas i min gångna yrkeskarriär lika väl som i de förhoppningar jag har till min framtida. Yrkesmässigt har jag testat på yrken som snickare, militärtjänstgöring, restaurangyrket och säljare. Jag har även studerat ingenjör inom Industriell ekonomi och organisation med inriktning logistik och ledning i Jönköping.

På fritiden renoverar jag i vårt hus på norrängen, spelar golf, åker skidor i alperna, åker på mat och vinresor med vännerna, eller mer vanligt förekommande, tar en kaffe på balkongen.

Jag påbörjade min resa med Netsuite sensommar 2017, med inriktning inom lager/distribution och produktion. Sedan dess har jag även fått möjligheten att delta i ett par CRM implementationer. Dels här i Sverige, men även vid internationella utrullningar.

Tillsammans med gänget på Suitespot kommer vi att hjälpa många kunder i massor av intressanta branscher med att modernisera sina systemstöd. Att ständigt sträva efter att göra morgondagen lite bättre än gårdagen är ett löfte från mig till mina kunder samt kollegor på Suitespot.

jesper.nilsson@suitespot.se

Olle Rosenqvist

Jag började arbeta med affärssystem hösten 2017 som trainee på Jeeves. Efter fyra månader som trainee så klev jag in i rollen som konsult med fokus på supply chain. I min roll som konsult har jag jobbat med nyimplementationer, förvaltning av jeeves erp, crystal reports och ewms m.m

Jag kommer ursprungligen från Skara men bor numera i Göteborg. När jag inte arbetar så har jag ett starkt sportintresse och musik ligger nära hjärtat men känner att det mesta är kul i rätt sällskap.

Att få möjligheten att jobba för Suitespot var något som lockade för att få möjligheten att jobba med ett nytt spännande affärssystem. Även kollegorna lockade, då jag jobbat med en stor del av de tidigare. Ett riktigt härligt och roligt gäng!

Blir bra!

olle.rosenqvist@suitespot.se