Vi är Suitespot

Vi syr inga lapptäcken men vi skräddarsyr affärssystem och IT-lösningar. Vi brinner för att hitta det mest användbara stödet för er verksamhet och era framtida mål. Det tror vi uppnås genom en bra kombination av produkter och tjänster – som är rätt just för er. För när ni med vår hjälp kan få ut maximalt av er egen potential, när ni når er sweetspot, då har vi gjort vårt jobb. Och vi älskar vårt jobb!
Här har ni oss, vi är suitespot!

Låt oss bli en del av er framtid

Malin Anderberg

Jag har många års erfarenhet av ERP branschen och har arbetat med både försäljning, projektledning, implemenation och BI-verktyg. Genom att arbeta med kunder i olika branscher, med olika verksamheter i olika länder har jag fått god förståelse för de utmaningar kunden står inför.

Jag är en inbiten seglare som älskar att se solnedgången sittandes på en kobbe i skärgården. När vintern kommer byter jag segel mot skidor och längtar efter våren då det är dags att ta fram krattan igen.

Vi lägger stor del av våra liv på jobbet. Som en av grundarna för SuiteSpot vill jag skapa ett företag som ger medarbetarna energi och som skapar ett värde för våra kunder. Individen är viktig och för att ge våra kunder det bästa så vill jag skapa en arbetsplats som det är roligt att gå till.  ​

malin.anderberg@suitespot.se

Carl-Johan Ahlsell

Jag har främst arbetat med försäljning inom olika branscher men framför allt med tyngden på affärssystem.  Med ungefär 50 systemimplementationer med fokus på logistik, analys/rapportering med analysverktyg samt projektledning har jag stor erfarenhet av vad som är viktigt för våra kunder för att få ett bra verksamhetsstöd i sitt affärssystem.

Matlagning är något som jag tycker är väldigt roligt och avkopplande och som jag kan glädja andra med. Jag gillar även att snickra på mitt hus och plantera blommor och anlägga i trädgården.

Jag vill att Suitespot ska vara den arbetsplats som jag själv alltid har längtat efter att arbeta på. Jag vill att det ska vara en plats där man bemöter sina kollegor och kunder med respekt, en plats där man får möjligheten att utvecklas i sin takt, en plats där det ställs höga krav men med förutsättningar att klara dem, en plats att trivas på helt enkelt.

carl.johan.ahlsell@suitespot.se

Peter Janson

Jag har genom 20 år med affärssystem som fokus fått en bred verksamhetskompetens. Min hemmaarena är främst ekonomi och finansiella rutiner samt business intelligence. Jag känner mig även trygg med frågor kring supply chain och projekthantering. Har ett stort antal implementationer för företag i allehanda branscher och i många länder i min ryggsäck.

Jag är en inbiten hockeykille från västkusten som gärna fångar en havsöring på fluga. Har även upptäckt hur fin vår skärgård är när man tillsammans med familjen besöker den i båt.

Min vision som partner i Suitespot är att skapa ett företag som är lika roligt att jobba med som kund som att arbeta i som anställd. Vi vill leverera proffesionella lösningar med mycket glädje på vägen.

peter.janson@suitespot.se

Mattias Uppström

Jag är en före detta västkustbo, numera bosatt i Stockholm, med lång erfarenhet av utveckling och affärssystem. Jag är målinriktad och fokuserar mest på arkitektur, anpassningar och integrationer. Jag brinner för enkla och effektiva flöden och processer för våra kunder.

När jag inte jobbar tränar jag eller åker motorcykel. Med stor förkärlek till havet passar jag så ofta det är möjligt på att åka dyka och segla. På vintern gäller skidor. Men det kan även hända att jag fastnar i en spännande Netflix-serie.

Efter 12 år med affärssystem fanns det ingen tvekan i att vara med och starta Suitespot, att vara med på resan med att göra det till den mest fantastiska plats att vara på.

mattias.uppstrom@suitespot.se

Michael Nygren

Min erfarenhet som Produktions Controller har gett mig och mina kunder väldigt stor nytta under de senaste 20 åren, när jag har verkat som leverantör av ERP system. Jag har haft många roller, både Konsult inom ekonomi- och logistikmoduler, Projektledare, Säljare och VD. Jag har en bred verksamhetskompetens och har varit delaktig i över 100 implementationer av ERP system inom många olika branscher.

Jag älskar solen och reser gärna. Att umgås med familj och vänner är viktigt för mig och när det finns lite tid över går jag gärna en runda på golfbanan.

Relationer och den dynamik som man skapar tillsammans har alltid gett mig väldigt mycket. För mig står Suitespot för ”en härlig plats att vara på” och då tänker jag både på närvaron av härliga medarbetare, de suveräna kundrelationer vi skapar och leveranser av tjänster i världsklass. Det är klart att man vill vara med här!!

michael.nygren@suitespot.se

Madeleine Zander

Min resa inom affärssystemsvärlden drog igång hösten 2016, då jag som nyexaminerad student flyttade från västkusten för att börja som trainee på Jeeves i Stockholm. Ett år senare klev jag in i en konsultroll med fokus på logistik och produktion. Sedan dess har jag jobbat med både nyimplementation och förvaltning av Jeeves ERP. Samt jobbat en hel del med produkter som WMS, Jeeves produktkonfigurator och mobilitet.

På fritiden ägnar jag en stor del av min tid till träning i form av långdistanslöpning, och deltar då och då i längre distanslopp. Utöver träningen så umgås jag en hel del med vänner och familj, åker gärna skidor och tackar aldrig nej till en After Work.

För mig var det solklart att ta steget och börja på Suitespot då jag lockades av möjligheten att vara med på en spännande nystart, att få vara en del av ett riktigt härligt och engagerat team och få jobba med att hjälpa kunder nå framgång med riktigt bra ERP-system som verktyg.

madeleine.zander@suitespot.se

Sara Malmgren

Jag började arbeta med affärssystem hösten 2017, först som trainee på Jeeves i Göteborg, för att fyra månader senare gå över och arbeta som konsult. Sedan dess har jag arbetat med både förvaltning och nyimplementation av Jeeves ERP med fokus på logistikflöden, eWMS och workflow.

När jag inte jobbar är vänner och familj en viktig del för mig. Och att resa och uppleva nya platser runt om i världen är ett stort intresse. Efter drygt fyra år på västkusten har jag valt att bosätta mig i Stockholm då längtan efter östkusten tog över.

Att ta klivet och börja på Suitespot var en självklarhet för mig då jag drivs av möjligheten att med hjälp av bra affärssystem och tillsammans med härliga och riktigt drivna kollegor kunna ge nytta och värde till kunder.

sara.malmgren@suitespot.se

Olov Åkesson

Jag har arbetat med affärssystem i många år, i många branscher och i många länder men springer ständigt på nya möjligheter och utmaningar som ska lösas. Med en bakgrund i verkstadsindustrin har givit mig insikt i vad som är viktigt för kunden. Huvudsaklig inriktning har varit och är produktion, logistik, service och projekt.

Min favoritsysselsättning är att åka skidor på tvären och längden samt jakt och vandring, helst i alperna. Kombineras detta även med god mat och dryck så finns det inget mer att önska.

Efter många års erfarenhet i affärssystembranschen vet jag att det viktigaste för mig är bra och duktiga kollegor samt fokus på nöjda kunder. Suitespot uppfyller detta samt att vi arbetar med de två vassaste affärssystemen som finns på marknaden, Netsuite och Jeeves.

olov.akesson@suitespot.se

Alexander Gustavsson

Jag är ursprungligen från Gnosjö och bor numera i Jönköping bland de småländska skogarna. Att med ett driv vara mål- och lösningsorienterad för att lösa problem och leverera till kunder är för mig viktigt. Har sedan 2011 arbetat med affärssystem inom olika roller.

Jag både konsultar och utvecklar, de senaste åren har jag också arbetat som ledare för kunskapscenter, lösningsarkitekt och leveransansvarig inom utveckling.

Ett av mina intressen är att få resa och njuta av fint väder och ta del av nya intryck. De senaste åren har jag jobbat och delvis bott i Indien. Där arbetade jag med att ta fram arbetssätt, stärka kvalitet och förståelse för att leverera lösningar till svenska företag. En spännande tid som har varit en rolig period i mitt liv. Att få ta del av ny kultur, hur de lever och arbetar i Indien har varit mycket givande.

Att jobba på Suitespot ger mycket glädje och energi! Att få arbeta på en arbetsplats där vi tillsammans levererar med hög kvalitet och stolthet till våra kunder är något jag är glad över att få vara del av. En härlig arbetsplats på riktigt.

alexander.gustavsson@suitespot.se

Marcus Börjesson

Jag har jobbat med affärssystemen IFS, SAP och Jeeves dom senaste 20 åren, främst med Businesss Intelligence men även med en hel del annan utveckling.

När jag inte arbetar umgås jag med familj och vänner, gärna ute i Göteborgs skärgård med allt den har att erbjuda av båtturer med bad och fiske.

Att jobba på Suitespot var ett enkelt val då jag känner de flesta sedan tidigare och vet att det är ett skönt gång där alla har ett stort fokus på nöjda kunder och vill framåt i alla lagen. Detta skapar en arbetsglädje som smittar av sig och det blir roligt att gå till jobbet.

marcus.borjesson@suitespot.se

Håkan Magnusson

Jag har +30 år inom ERP branschen. Började som systemutvecklare, därefter vidare till verksamhetskonsulting och de sista 15 åren har varit försäljning inom olika roller. Har under denna tiden fått en bred verksamhetskunskap och älskar jobbet då man alltid träffar nya bolag med nya utmaningar. Huvudfokus har alltid varit CRM, SCM och Produktion.

Jag är en inbiten Smålänning som tycker om golf, träna och  matlagning. Älskar värme och är inte fullt så förtjust i vinter 😊

Började på Suitespot då kollegorna är fantastiska och jag längtade tillbaka till ett entreprenörsdrivet bolag. Detta kommer att bli hur skoj hur skoj som helst.
Nu kör vi!

hakan.magnusson@suitespot.se

Jesper Nilsson

Som person har jag alltid varit en mångsysslare som inte gillar att sitta still. Detta är något som återspeglas i min gångna yrkeskarriär lika väl som i de förhoppningar jag har till min framtida. Yrkesmässigt har jag testat på yrken som snickare, militärtjänstgöring, restaurangyrket och säljare. Jag har även studerat ingenjör inom Industriell ekonomi och organisation med inriktning logistik och ledning i Jönköping.

På fritiden renoverar jag i vårt hus på norrängen, spelar golf, åker skidor i alperna, åker på mat och vinresor med vännerna, eller mer vanligt förekommande, tar en kaffe på balkongen.

Jag påbörjade min resa med Netsuite sensommar 2017, med inriktning inom lager/distribution och produktion. Sedan dess har jag även fått möjligheten att delta i ett par CRM implementationer. Dels här i Sverige, men även vid internationella utrullningar.

Tillsammans med gänget på Suitespot kommer vi att hjälpa många kunder i massor av intressanta branscher med att modernisera sina systemstöd. Att ständigt sträva efter att göra morgondagen lite bättre än gårdagen är ett löfte från mig till mina kunder samt kollegor på Suitespot.

jesper.nilsson@suitespot.se

Olle Rosenqvist

Jag började arbeta med affärssystem hösten 2017 som trainee på Jeeves. Efter fyra månader som trainee så klev jag in i rollen som konsult med fokus på supply chain. I min roll som konsult har jag jobbat med nyimplementationer, förvaltning av jeeves erp, crystal reports och ewms m.m

Jag kommer ursprungligen från Skara men bor numera i Göteborg. När jag inte arbetar så har jag ett starkt sportintresse och musik ligger nära hjärtat men känner att det mesta är kul i rätt sällskap.

Att få möjligheten att jobba för Suitespot var något som lockade för att få möjligheten att jobba med ett nytt spännande affärssystem. Även kollegorna lockade, då jag jobbat med en stor del av de tidigare. Ett riktigt härligt och roligt gäng!

Blir bra!

olle.rosenqvist@suitespot.se

Lukas Lindén

Uppväxt i en liten by utanför Växjö, som ligger i dom småländska skogarna, men är sedan 12 år tillbaka bosatt i Stockholm.

Mitt intresse för affärssystem startade redan 2005 då jag började min roll som supporttekniker. Sedan dess har det blivit flertalet olika roller som inneburit allt från att digitalisera ekonomiprocesser till implementationer, utbildningar, förvaltning och försäljning. Det var i min senaste roll som affärsledare, som min resa inom NetSuite började, vilket är affärssystemet jag nu jobbat med i 3 år.

När jag inte jobbar, går jag gärna på spännande restauranger eller en bra konsert! Och när vintern kommer så reser jag gärna till något varmt och badvänligt land.

Att får börja hos suitespot kändes verkligen helt rätt! Ett härligt och drivet gäng, vars fokus är nöjda kunder och för att förenkla kundens vardag mot framgång. Jag drivs av att alltid utvecklas, och då känns Suitespot som precis rätt plats.

lukas.linden@suitespot.se

Lukas Lindén

Rebecca Cumberbatch

Min resa inom affärssystem startade hösten 2016 i samband med studier, och sedan dess har mitt intresse för området bara växt med åren. Jag har arbetat som funktionell konsult inom NetSuite sedan 2019 med allt ifrån implementation till löpande förvaltning.

Idrott och en aktiv livsstil har alltid haft en stor betydelse för mig, om det så handlar om en tur i löpspåret eller på fjället, ett pass på gymmet eller att sparka på en fotboll. Jag har dessutom ett stort intresse för mat och dryck, umgås med nära och kära, samt resa och upptäcka nya platser runt om i världen.

Att vara en del av den gemenskap som finns här på Suitespot känns fantastiskt! Företaget värdesätter och förespråkar hjälpsamhet, både mot såväl kunder som kollegor, vilket jag tror är ett framgångsrikt koncept!

rebecca.cumberbatch@suitespot.se

Louise Hillin

Som nyutexaminerad inledde jag mitt arbete inom affärssystemet Netsuite år 2019. I min roll som funktionell konsult har jag bland annat arbetat med implementation och förvaltning, samt fått chansen att träffa många trevliga kollegor och kunder.

När jag inte arbetar spenderar jag gärna min tid utomhus. Min favoritplats är sommarstugan i Gävle, där blir det mycket sol och bad, samt promenader och löprundor i skogen. Jag tycker även om att umgås med min familj, vänner samt att resa till varma och soliga länder.

Suitespot är en inspirerande arbetsplats med en familjär miljö och härlig sammanhållning. Jag är därför otroligt glad och tacksam över att jag får möjligheten att utvecklas och utmanas tillsammans med drivna och erfarna kollegor!

louise.hillin@suitespot.se

Henrik Ulvenäs

Jag började arbeta med affärssystem hösten 2019 där mitt huvudfokus har varit utveckling och integrationer. Som utvecklare i Netsuite får man en grym förståelse för processer, främst inom supply chain, samtidigt som man får växa som utvecklare. Förutom affärssystem har jag även ett intresse för webbutveckling och UX-design.

När jag inte jobbar med affärssystem spelar jag trummor i bandet Diskopunk. Det bästa jag vet är att resa, spela musik och äta gott – helst i kombination.

Jag är så glad över att få vara en del av Suitespot! Riktigt go stämning med härliga kollegor där jag får utmanas och utvecklas tillsammans med teamet. Ser fram emot kommande utmaningar och uppdrag.

henrik.ulvenas@suitespot.se

Michael Hallin

Jag är en glad skåning som bor i Malmö, och som har arbetat inom IT och utveckling sedan 1988 där fokus har varit på integrationer i olika former.
Min passion för ERP-system har gett mig erfarenhet av flera stora affärssystem, som t.ex. Jeeves, AX Dynamics (dåvarande AXAPTA) och Oracle eBusiness-Suite.
Som person är jag driven och målinriktad.

Jag brinner för enkla och effektiva flöden och processer för våra kunder.

På fritiden tycker jag det är kul att umgås med familj och vänner, gärna tillsammans med en god bit mat och dryck.
Jag älskar solen och att resa och få uppleva saker är något jag också håller högt.

Att börja på SuiteSpot var inget svårt val, då jag har jobbat tillsammans med många här. Ett skönt gäng som jag delar samma värderingar med.
Sedan känns det förstås extra utmanande att få jobba med ett molnbaserat affärssystem som NetSuite.

Om jag får citera en annan kollega…Nu kör vi 🙂

michael.halin@suitespot.se

Annie Gabrielsson

Som nyexaminerad började jag som trainee på Jeeves hösten 2017 och började några månader senare att arbeta som affärssystemskonsult med fokus på finansiella rutiner. Sedan dess har jag arbetat med både förvaltning och nyimplementation av Jeeves ERP samt eAttest.

Jag är född och uppvuxen i Värnamo i Småland men är bosatt i Göteborg sedan några år tillbaka. På fritiden ägnar jag gärna min tid åt träning och att umgås med familj och vänner. Älskar att resa, både till spännande storstäder eller till en solstol i värmen. Har även ett intresse för matlagning och gillar att upptäcka och testa nya restauranger.

Suitespot kändes helt rätt för mig då jag fick möjlighet att utvecklas genom att arbeta med ett nytt affärssystem och erfarna kollegor. Ser fram emot kommande utmaningar och att arbeta med detta härliga gäng!

annie.gabrielsson@suitespot.se

Henrik Lindberg

En skåning som flyttat ut på landet och som gärna ägnar sig åt projekt i så väl yrkeslivet som privatlivet. Jag trivs bäst när jag har människor runt mig, oavsett om det handlar om min familj, en middag med vänner eller ett äventyr på resande fot.

Jag älskar att vara aktiv i den mån schemat tillåter och då är det framför allt löpning på sommaren och gymmet på vintern som lockar mig. Rent generellt älskar jag att vara ute i det fria och jag längtar efter möjligheten att ägna mig åt mer fiske, golf eller ett spännande resmål vilket det inte blivit mycket av de senaste åren. Istället har det blivit mer av anläggning och snickeri runt det nybyggda huset.

I yrkesrollen är jag som mest hemma inom ekonomi och systemutveckling. Genom åren har jag jobbat hos olika affärssystempartners och med kunder inom flertalet branscher och storlekar. Eftersom jag från början varit beställare av affärssystemstjänster har jag som målbild att alltid leverera efter vad jag själv hade önskat ta emot, både avseende tid och kvalitet.

henrik.lindberg@suitespot.se

Adrian Johansson

Mitt namn är Adrian och jag är en skånepåg som sedan 2018 bor i Stockholm. Hela mitt yrkesliv har mina roller varit kopplat till Supply Chain, allt från inköp, kvalité, mjukvara för prognoser/varupåfyllnad och nu fokus mot NetSuite. Jag älskar möjligheten att få hjälpa och guida företag att få ut ett större värde och bättre effektivitet av sitt system.

När jag inte jobbar så hittar ni mig i skidbacken, på golfbanan eller på handbollsplanen. Sen är det kul att äta gott med vänner när man är trött på dem första tre punkterna!

Efter bara en kort tid på Suitespot märkte jag att här kommer jag att trivas då det finns en stor gemenskap, kunskap och en strävan efter att skapa så mycket värde som möjligt till våra kunder!

Adrian.johansson@suitespot.se

Markus Tell

Som nyexaminerad systemvetare inledde jag min arbetskarriär inom affärssystem på Suitespot med rollen som utvecklare. Från min tidigare utbildning på Högskolan i Skövde fick jag breda kunskaper inom IT-området och praktiska erfarenheter av att utveckla moderna IT-lösningar. Med ett brinnande intresse för front-end utveckling och affärssystem, vill jag tillsammans med Suitespot-teamet bidra med nya insikter.

På min fritid är jag en aktiv person som tycker det är roligt att styrketräna på gym för en bra hälsa. Ett av mina andra intressen som jag har är att lyssna på musik, då jag främst lyssnar på gamla klassiker från 70, 80 och 90-talet.

Att jobba på Suitespot var ett solklart val då jag fick en väldigt positiv syn på företaget. Allt från välkomnandet, alla trevliga anställda och miljön. Samtidigt som jag ville jobba med programmering och utvecklingsarbete inom affärssystemet Oracle NetSuite. Detta på grund av den säkra framtiden att jobba med detta molnbaserade affärssystem som distribueras globalt.

markus.tell@suitespot.se