Skip to main content

Det har blivit dags att runda av denna första del av året och det är otroligt vad alla fantastiska kollegor på Suitespot har lyckats med.

Sedan starten för nästan 4 år sedan har vi konstant haft en tillväxt på 50% mätt på omsättning och personaltillväxt, H1 2022 ser inte annorlunda ut. Några av de betydande händelser under året är:

14 nya kunder

Vi kan summera många nya kunder till Suitespot. Bland annat lyckades vår stjärnsäljare Håkan Magnusson med bedriften att stänga våra 3 hitintills största affärer i en och samma månad. Han avslutande även med att stänga ytterligare en under sin semester 😊.

Som många av Er vet så jobbar vi inte enbart med NetSuite utan vi kan även hälsa flera nya Jeeves och Qlik Sense kunder välkomna.

 

Kontor

Vi tror på lokal närvaro för våra kunder och våra medarbetare. Under våren öppnade vi upp portarna för ett nytt kontor i Halmstad. Denna underbara stad med Högskolan som har levererat så många talanger inom affärssystemsvärlden under så lång tid.

Under våren så växte vi även ut ur vårt kontorshotell i Malmö och flytten gick till ett stort fint eget kontor på Stormgatan.

 

11 nya kollegor!

Vi har under året rekryterat en mängd nya kollegor, inte mindre än 11 st hitintills fördelat över alla våra kontor. Med denna förstärkning är vi redo att möta hösten och projekten som ska levereras. Varmt välkomna Jonathan, Ellen, Felix, Ahmad, Anders, Ann, Daniel, Jacqueline, Hannes, Dinara och Emmy!

 

Nu tar vi en välbehövlig paus och laddar inför hösten där en stundande konferensresa till Italien, en kontorsflytt i Stockholm och onboarding av nya kollegor bland annat står på agendan.

Tack alla kunder och kollegor och så kanske vi ses på en strand eller restaurang nära dig!