Skip to main content

Senergia, som är en nordisk grossist inom solenergi, rustar för framtiden med en komplett affärssvit för Finans, CRM, marknad, SCM och e-handel med SuiteCommerce.

 

”NetSuite klarade av att hantera alla våra processer i ett och samma system. Detta tillsammans med ett stort förtroende för Suitespot’s erfarenhet gjorde valet av nytt affärssystem enkelt.

Vi kommer bland annat att erhålla förbättrade logistikflöden och en e-handel som hanterar allt från offert, produktkonfigurering
till support. Detta kommer att ge helt nya möjligheter för våra kunder att planera sina projekt.” säger Thomas Lithner VD på Senergia

Senergia är en ledande nordisk grossist inom solenergi som erbjuder utöver marknadens modernaste solcells produkter även projektering, teknikstöd och utbildningar inom solenergi.

Läs mer på www.senergia.se

Suitespot är partner till NetSuite med kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. Med affärsmässighet, stor kunskap och erfarenhet av affärssystem levererar vi tjänster i världsklass med världens främsta affärssvit i molnet, NetSuite.

SuiteCommerce är en komplett kundportal till NetSuite som hantera alla kundprocesser digitalt, e-handel med B2C och B2B, offerthantering, supporthantering och mer.

Läs mer om NetSuite och våra branschlösningar här www.suitespot.se/netsuite