Projektdriven verksamhet2019-05-20T13:31:41+00:00

NETSUITE FÖR PROJEKTDRIVEN VERKSAMHET

Effektivisera dina resurser och följ din verksamhet i realtid med marknadens modernaste molnlösning för tjänst- och projektdrivna företag.

NetSuite SRP tillhandahåller en omfattande, heltäckande lösning för tjänsterelaterad planering (SRP) som stöder allt inom projekthanterinng. Från CRM och Professional Services Automation (PSA), till redovisning, stöder NetSuite SRP hela livscykeln i ditt företag med marknadens mest moderna molntjänst.

NetSuite SRP hjälper dig att slutföra projekt snabbare, hantera komplex fakturering och effektivt och minska kundfordringar, så att du förbättrar kassaflödet. Med NetSuite får du fullständig insyn i och kontroll över hela verksamheten – i realtid.

Netsuite SRP

NetSuite SRP möjliggör också för mobila organisationer att när som helst, var som helst, få åtkomst i molnet och stödja användare när de  reser eller arbetar på distans.
Är Ni ett globalt tjänsteföretag? Kombinera NetSuite SRP med kraften i NetSuite One World för att få global affärshantering och finansiell konsolidering för multinationella verksamheter. Med NetSuite One World kan du hantera flera dotterbolag, affärsenheter, juridiska personer, globala resurspooler, valutor, skatteregler, rapporteringskrav från ett enda system.

NetSuite är en skalbar, flexibel och molnbaserad lösning som ger rätt förutsättningar för tillväxt. Netsuite för projektdrivna bolag möter alla de krav som idag kan ställas på ett modernt och effektivt system. Kontakta mig så berättar jag mer!

Carl Johan Ahlsell