Netsuite2020-03-24T15:54:47+00:00

NetSuite –

The #1 Cloud ERP

En komplett affärssvit som omfattar ERP, finans, CRM och e-handel för mer än 16.000 kunder

Snabba upp affärsverksamhetens resultat med världens mest distribuerade, molnbaserade ERP-lösning.

NetSuite är konstruerat för att växa i takt med affärsverksamheten och effektivisera de målkritiska processerna. Detta gör det i sin tur möjligt för företaget  att fortsätta fokusera på vad de gör bäst och att reagera snabbt och säkert på nya marknadsmöjligheter. NetSuite  ger moderna företag de verktyg de behöver för att snabba upp tillväxten och driva innovation.

Netsuite är en äkta molntjänst som gör att du alltid har ett uppdaterat och tillgängligt system, var du än är, på vilka enheter som helst.

Vill du veta mer om vad Netsuite har gjort för företag i din bransch? Kontakta oss så berättar vi mer.

Effektivt och skalbart   Med molndrift effektiviserar du ditt företags processer och slipper fokusera på funktioner kring servrar, kompatibilitet och uppgraderingar.

Funktionalitet   Netsuite är ett komplett stöd för CRM, ERP, HCM och Omnichannel i en och samma lösning. Detta minimerar risken dubbelarbete och alla data finns samlad på ett ställe

Integrerat   Integration sker enkelt till andra system genom färdiga API:er.

Uppdaterat   Netsuite uppdateras automatiskt 2 gånger per år med ny funktionalitet som direkt finns tillgänglig för dig att använda. Detta gör att du alltid har ett system som är ”up-to-date” med de senast funktionerna.

Tillgängligt   Netsuite är tillgängligt överallt på alla plattformar och enheter hela tiden.

Globalt   Netsuite OneWorld möjliggör stöd global tillväxt. Multi-language, Multi-currency, Multi-tax, Multi-books. Lokala partnernätverk säkerhetsställer kvalité i alla led

Flexibelt   Netsuite är otroligt enkelt att konfigurera och flexibelt att anpassa efter dina specifika behov. Alla anpassningar klarar de automatiska systemuppgraderingarna och du slipper dyra inlåsningar i specifika versioner.

Resources

NetSuite ERP

Varför NetSuite?

NetSuite CRM

Gör som mer än 16.000 kunder i 200+ länder – använd Netsuite för din bransch

NetSuite är en skalbar, flexibel och molnbaserad lösning som ger rätt förutsättningar för tillväxt. Netsuite finns för många bransher och möter alla de krav som idag kan ställas på ett modernt och effektivt system. Kontakta mig så berättar jag mer!

Carl Johan Ahlsell