För andra året i rad har forskningsföretaget Gartner placerat NetSuite i Ledar-kvadranten av sin ”Magic Quadrant för Cloud Core Financial Management Systems” för medelstora, stora och globala företag.

NetSuite blev en av endast tre leverantörer som utsågs till ledare bland de utvärderade bolagen av Gartner. Enligt Gartner har Netsuite förbättrat sin förmåga att utföra och fullborda sin vision sedan den senaste mätningen.

Detta är en viktig del eftersom kundnöjdhet under hela livscykeln alltid har varit mycket viktigt för NetSuite, samt att företaget har tagit det till en annan nivå med SuiteSuccess-metoden. Baserat på erfarenheterna från tiotusentals implementationer över hela världen som insamlats under två decennier ger SuiteSuccess färdiga processer, skräddarsydda för olika industrier, som ger snabbt affärsvärde. SuiteSuccess är en hel process som löper från försäljning till färdig implantation över hela kundens livscykel så det blir en sömlös kontinuitet från försäljning, tjänster och support. Den innehåller fördefinierade roller, dedikerade processflöden och KPI: er riktade efter bransch och förbyggda rapporter och dashboards.

Det är inte bara Gartners data som bekräftar att detta åtagande gentemot kunden lönar sig, utan även NetSuites egna interna mätningar. Det senaste året har det inneburit:

45% snabbare Go-lives

35% ökning av Net Promoter Score (NPS)

97% ökning av professionella tjänster

45% minskning av implementeringskostnader

10% minskning av ändringsorder under implementeringen

”Född i molnet” som en multitenant-applikation skapades NetSuite för att driva ett företags alla processer. Det sträcker sig utöver ekonomimodulerna för att ge ett komplett ERP-system med funktioner för handel, HR, CRM, professionella tjänster och mycket mer.

Vi tror att detta är en anledning till att NetSuite är den enda leverantören i Leader’s Quadrant som passar alla affärsstorlekar som Gartner utvärderat för i denna rapport – medelstora, stora och globala organisationer.

Läs hela Gartner Magic Quadrant för Cloud Core FMS för medelstora, stora och globala företag.

Vill du veta mer hur Netsuite kan hjälpa dig och ditt företag, kontakta mig.