Välkommen Olle Rosenqvist

Vi är glada för detta mycket kompetenta tillskott på vårt kontor i Göteborg. Olle har tidigare arbetat mycket med Jeeves ERP och kommer kunna stötta våra kunder direkt med sin kunskap.

På frågan varför han ville börja på Suitespot:

”Jag ville komma till ett företag där man jobbar tillsammans med kunden i fokus och där det finns möjlighet att utvecklas i sin roll. Jag ser mycket fram emot att börja lära mig och arbeta med NetSuite t ex.” – säger Olle.

Välkommen säger vi!

NetSuite är en skalbar, flexibel och molnbaserad lösning som ger rätt förutsättningar för tillväxt. Netsuite finns för många bransher och möter alla de krav som idag kan ställas på ett modernt och effektivt system. Kontakta mig så berättar jag mer!

Carl Johan Ahlsell
By |2020-02-25T11:15:14+00:00februari 25th, 2020|