Suitespot utnämns – Rookie Partner of the year

Det är med glädje och stolthet som Suitespot fick motta priset ”Rookie partner of the year” för NetSuite EMEA. Ett bevis på att det hårda arbete vi lägger ner på att sälja och leverera högkvalitativa tjänster kring NetSuite lönar sig.

Stort tack till alla på Suitespot och NetSuite som har gjort detta möjligt.

Är du intresserad varför väldigt många svenska företag väljer Netsuite som affärssystem – kontakta mig så ska jag berätta fördelarna

NetSuite är en skalbar, flexibel och molnbaserad lösning som ger rätt förutsättningar för tillväxt. Netsuite finns för många bransher och möter alla de krav som idag kan ställas på ett modernt och effektivt system. Kontakta mig så berättar jag mer!

Carl Johan Ahlsell
By |2020-02-07T10:20:12+00:00februari 7th, 2020|