Håkan Magnusson ansluter till Suitespot

Det är mycket glädjande att kunna meddela att Håkan Magnusson ansluter till Suitespot’s försäljningsorganisation. Håkan har över 25 års erfarenhet att arbeta med och sälja affärssystem på den nordiska marknaden.

Håkan kommer med sitt driv, sin positiva attityd, sin kompetens och sin outtröttliga förmåga att alltid leverera det kunderna vill ha bidra till vår och Netsuite’s fortsatta succé. Håkan börjar den 1 Mars och är stationerad på kontoret i Göteborg.

-Det kommer bli riktig kul att lära sig Netsuite. inte minst på grund av att det är en äkta ERP molnlösning utan även att också kunna kunna göra detta med gamla vänner och kollegor – säger Håkan

– Välkommen säger vi!

NetSuite är en skalbar, flexibel och molnbaserad lösning som ger rätt förutsättningar för tillväxt. Netsuite finns för många bransher och möter alla de krav som idag kan ställas på ett modernt och effektivt system. Kontakta mig så berättar jag mer!

Carl Johan Ahlsell
By |2020-01-28T11:19:45+00:00januari 28th, 2020|