Konferens 2019 – Palma de Mallorca

Nyss hemkomna från en härlig kick-off på Mallorca.

Hela gänget var med när vi spenderade några dagar i Palma de Mallorca. Agendan bjöd på många nya insikter om bland annat:

– Netsuite och hur vi kan leverera projekt i världsklass till våra kunder.

– Serviceorder mangement i Netsuite

– Ekonomistyrning för dummies

– Utveckling och förslag på smarta appar

– Mål och vision 2020

– mm mm

Utöver att sitta i konferensrummet så fick vi även en del härligt tid att lära känna varandra och njuta av många härliga upplevelser som t ex extremt jobbig cykeltur uppför ett berg, bästa vinprovningen någonsin samt massor av god mat, sol och bad.

Tack Madeleine Zander, Michael Nygren, Margus Raude, Peter Janson, Malin Anderberg, Sara Malmgren, Alexander Gustavsson, Marcus Börjesson, Olov Åkesson och Mattias Uppström för fina insatser och alla skratt.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss! Ring mig

hashtagnetsuite hashtagjointheteam hashtagjeeveserp hashtagsuitespot

NetSuite är en skalbar, flexibel och molnbaserad lösning som ger rätt förutsättningar för tillväxt. Netsuite finns för många bransher och möter alla de krav som idag kan ställas på ett modernt och effektivt system. Kontakta mig så berättar jag mer!

Carl Johan Ahlsell
By |2019-10-14T15:58:48+00:00oktober 14th, 2019|