Marcus Börjesson ansluter till Suitespot

Det är med stor glädje som jag idag kan meddela att Marcus Börjesson har valt att börja jobba hos oss. Marcus har en lång erfarenhet av att arbeta med Dataanalys, Business Intelligence och utveckling mot ERP system och han kommer fylla en mycket viktig roll i vårt Business Intelligence team, med sina djupa kunskaper i Qlik, samt att bidra till utvecklingsteamet.

Marcus börjar 1 oktober och nås på

marcus.borjesson@suitespot.se

070-983 96 46

NetSuite är en skalbar, flexibel och molnbaserad lösning som ger rätt förutsättningar för tillväxt. Netsuite finns för många bransher och möter alla de krav som idag kan ställas på ett modernt och effektivt system. Kontakta mig så berättar jag mer!

Carl Johan Ahlsell
By |2019-10-02T12:51:53+00:00oktober 2nd, 2019|